Hladnoruki kažnjenik : američki film - drama (Filmoteka 16, 1967)
Uz gornji rub plakata unutar četiri kvadratna polja likovi iz filma u crno-bijelom rasteru. Ispod, crvenim tekstom sadržaj filma i osvrt na film. Uz donji rub plakata prikaz muškarca s puškom