Gori li Pariz? : američko-francuski ratni film (Filmoteka 16, 1966)
Uz desni rub plakata crvenim slovima istaknut naslov. Uz gornji rub plakata tekst sa sadržajem i osvrtom na film. Većinu plakata zauzima lik muškarca sa puškom prikazan u crno-bijelom kontrastu