Terence Young: Neobična priča Eddie Chapmana : francuski špijunski film (Filmoteka 16, 1966)
U prvom planu figura muškarca u njemačkoj uniformi, iza njega žena i konobar za šankom, prikazani u točkastom rasteru. Uz gornji rub plakata istaknut naslov zelenom bojom kao i tekst sa kratkim sadržajem i osvrtom na film.