Arthur Penn: Ljevoruki revolveraš : američki film - western (Filmoteka 16, 1963)
U gornjoj polovici plakata scena sa konjima i revolverašom okrenutim leđima, otisnuta u plavoj boji. U donjoj polovici, crvenim slovima istaknut naslov kao i tekst sa sadržajem i osvrtom na film