Rijeka 2020.eu : luka različitosti : Europska prijestolnica kulture (Rijeka 2020 d.o.o, 2017)
Web-stranice projekta Rijeka-Europska prijestolnice kulture za 2020. kojim Rijeka želi poboljšati opseg i raznolikost kulturne ponude te proširiti sudjelovanje u kulturi.