Toponomastica - Skok, Petar ([s. n.], 1937)
Sastoji se od 1. arka teksta 34. sv. djela Enciclopedia italiana; taj arak je uvezan u svezak s omotom koji je izrađen u tu svrhu; Skok je obradio toponomastiku općenito, a Olivieri dio Toponomastica italiana. Osim navedenog priloga, sadrži i prilog Toporagni i početak priloga Torace.