Toponomastica - Skok, Petar; Olivieri, Dante ([Roma] : [s. n.], 1937)
Sastoji se od 1. arka teksta 34. sv. djela Enciclopedia italiana; taj arak je uvezan u svezak s omotom koji je izrađen u tu svrhu; Skok je obradio toponomastiku općenito, a Olivieri dio Toponomastica italiana. Osim navedenog priloga, sadrži i prilog Toporagni i početak priloga Torace.
Om. nasl.
P. o. : Dell'Enciclopedia italiana ; 24, [1937].
Izv. oblik imena autora: Petar Skok.
Bibliografija na kraju oba priloga.
Keywords: Toponomastika