Spomenica - Jesih, Ljubomir ([s. n.], 1935)
Sadrži Zakon o organizaciji vatrogastva iz 1933. god. i podatke o dobrovoljnim vatrogasnim četama u Brdovcu, Brezovici, Dolju, Harmici, Ključu, Kustošiji, Lasinji, Mariji Gorici, Markuševcu, Podsusedu, Prudnici, Sesvetama, Sv. Klari, Zaprešiću i Zdencima.