Izvod iz referata - Hupbauer, Andrija ([s. n.], 1937)
Prijedlog da se docent dr. Ivo Tomašec postavi za izvanrednog sveučilišnog profesora na Katedri za biologiju i patologiju pčela i svilaca Veterinarskog fakulteta u Zagrebu.