Izvod iz referata - Hupbauer, Andrija; Debelić, Šime ([Zagreb] : [s. n.], 1937)
Prijedlog da se docent dr. Ivo Tomašec postavi za izvanrednog sveučilišnog profesora na Katedri za biologiju i patologiju pčela i svilaca Veterinarskog fakulteta u Zagrebu.
Nasl. nad tekstom.
Puna imena autora: 1. Andrija Hupbauer 2. Šime Debelić; podatak o autorima na kraju teksta.