Zapisnik gimnazijalnog odbora ([s. n.], 1861)
Sadrži prijedlog odbora Hrvatskog sabora za izmjenu austrijske gimnazijske osnove i primjedbe na Disciplinarni zakon za hrv.-slav. gimnazije; prema djelu A. Cuvaja, Grada za povijest školstva, 2. izd. V. sv. str. 258. i d., odbor je radio u srpnju 1861., a Sabor raspravljao je o zapisniku u rujnu 1861.