Sbirka osnova za gradnju jednostavnih pučkih školskih sgrada i posebnih učiteljskih stanova u Kraljevinama Hrvatskoj i Slavoniji (Kr. hrv.-slav.-dalm. zemaljska vlada, Odjel za bogoštovje i nastavu, 1895)
Sastoji se od brošure, 11 str., navedenih u paginaciji, i tabla; brošure i table uložene su u zajedničke korice, te sačinjavaju jednu mapu; opis jedinice prema nasl. str. brošure; opisanom primjerku priložen 1 1. s okružnicom Hrv.-slav.-dalm. zemalj. vlade od 6. III. 1896., kojom se ponovo određuju propisi od zidanja zgrade pučkih škola od 10. V. 1895. ; rukopis okružnice autogr.