Krešo Golik: Imam dvije mame i dva tate : jugoslavenski film, film u boji, komedija (Filmoteka 16, 1968)
Istaknut naslov filma bordo slovima unutar plavog okvira, smješten uz lijevi rub plakata. U donjem dijelu plakata okvir unutar kojeg zrnata fotografija muškarca s tamnim naočalama. Uz desni rub plakata nalazi se tekst sa sadržajem i osvrtom na film