Osnova adrese izradjene po odboru ad hoc ([s. n.], 1861)
Osnova adrese izrađena od posebnog odbora hrvatskoga Sabora; prema osnovi bi Sabor izjavio spremnost da Hrvatska stupi u užu vezu s Ugarskom i pozvao kralja da Kraljevini Dalmaciji, Hrvatskoj i Slavoniji vrati njen stari ustav i uspostavi njemu cjelokupnost.