Isprave iz doba hrvatske narodne dinastije = Chartes de l'epoque de la dynastie nationale croate (1925)
Sadržaj: I. Uvod. Introduction. II. Literatura. Apercu bibliographique. III. Tablice. Tables. Dodan listić ispravaka; na tablama faksimili isprava prema originalima u Državnom arhivu u Zagrebu i Državnom arhivu u Zadru; isprave od 995. do 1096. g.