Šavrić : posjetite nas na beogradskom sajmu od 14-20.11. 1983. god. u hali 12 - Knežević, Petar, dizajner (Petar Knežević, dizajn služba "ŠAVRIĆ", 1983)
Unutar kvadratnih polja različiti proizvodi tvornice Šavrić otisnuti u crno-bijelom kontrastu