[Sveučilišna knjižnica u Splitu] : [katalozi izložbi] (Sveučilišna knjižnica u Splitu, 2017)
Sadrži kataloge izložbi: 1. Ritam / Vitold Košir. 2. Dah Mediterana / Želimir Borić, Ivan Branko Imrović, Robert Budor.