O našoj spoljnoj politici : veliki govor dr. Janka Baričevića, narodnog poslanika, pretsednika Jugoslovenskog kluba : održan u Narodnoj skupštini, 9. marta 1938. god., prilikom diskusije o budžetu Ministarstva inostranih poslova - Baričević, Janko ([s. n.], 1938)
Protiv zahtjeva Seljačko-demokratske koalicije od 3. VI 1935.