Govor dr. Janka Baričevića, narodnog poslanika, održan prilikom debate o budžetskim dvanaestinama u Narodnoj skupštini na dan 20. jula 1935. god - Baričević, Janko ([s. n.], 1935)
Protiv zahtjeva Seljačko-demokratske koalicije od 3. VI 1935.