Čudesni svijet tehnike 6 : radna bilježnica s praktičnim vježbama iz tehničke kulture za 6. razred osnovne škole - Bartolić, Gordan, profesor tehničke kulture (Školska knjiga, 2007)
Sadrži mapu radnih listova, trokute i radni materijal.