14. jugoslavenski festival djeteta (Festival djeteta u Šibeniku, 1974)
U središtu plakata ilustrirani, koloristički prikaz djeteta-klauna unutar pojednostavljenog prikaza kuće na čijem krovu vijore dvije zastave sa datumom i godinom održavanja festivala. Lijevo i desno od tog prikaza, stilizirani prikazi muškarca i žene u srednjovjekovnom ruhu