Blumen Messe : von 20. bis 23. Juni 1968 in Zagreb (Jugoslawien) (s. n., 1968)
Stilizirani prikaz cvijeta raznobojnih latica. Unutar žutog kruga u središtu cvijeta crnim masnim slovima naziv manifestacije