Juraj Dobrović (Galerija suvremene umjetnosti, 1971)
Na bijeloj podlozi tri kvadrata bež te jedan žute boje prikazan sa "presavinutim" donjim desnim kutem. Kvadrati smješteni gore desno i dolje lijevo podijeljeni su tankim crnim linijama