Agencija za ugljikovodike (Agencija za ugljikovodike, 2017)
Web-stranice institucije koja je zadužena za praćenje izvršenja ugovornih obveza odabranih investitora u skladu s najvišim tehnološkim i ekološkim standardima te strogi nadzor po pitanju aktivnosti istraživanja i eksploatacije ugljikovodika u Republici Hrvatskoj.