Dečko koji obećava : jugoslavenski film u boji, psihološka drama - Pepeonik, Nenad (Filmoteka 16, 1981)
Uz gornji rub plakata reproducirane fotografije muškarca i žene u svjetlo-tamno, smeđe-narančastom kontrastu. Uz donji rub plakata fotografija muškarca prikazanog iz profila sa slušalicama na ušima. Uz donji lijevi ugao kratak tekst sa sadržajem i osvrtom na film