Operacija Beograd : jugoslavenski ratni film (Filmoteka 16, 1968)
Naslov istaknut plavim slovima uz gornji rub plakata. Ispod naslova točkastim rasterom plave boje prenesena fotografija muškarca sa strojnicom u ruci. Ispod fotografije kratak tekst sa sadržajem i osvrtom na film