Jazavac : humoristički restoran, teatar (Jazavac, 1964)
Na zelenoj podlozi istaknut naslov ljubičastim slovima uz gornji rub plakata. U središtu plakata ukrašeni okvir ovalnog oblika unutar kojeg prikaz jazavca u čaši koji drži kazališnu masku u ruci