Disco club No1 ([s. n.], 1969)
Kompozicija s prikazanim mladićima i djevojkama s pićem u rukama uz gramofonske ploče, gitare, limune. Kompozicija je riješena plošno u kontrastnim narančastoj, crvenoj i zelenoj boji