Međunarodna izložba pasa svih pasmina = Esposizione internazionale canina, Zagreb, juni, 709 - Vejnović (Kinološki savez Hrvatske, 1970)
Karikaturalan prikaz pseće glave crnom obrisnom linijom na podlozi plakata bež boje