[Litografije] - Kašpar-Stranić, Lidija (1940)
Mapa sadrži 4 litografije: portreti i pejzaže (prof. E. Tomašević). Naslov i podatci o grafikama preuzeti od autorice. Dataciju odredio katalogizator prema Tomaševićevom radu u Obrtnoj školi i Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu.