Croponuda (Zagreb : DZ design, 2007)
Portal koji objavljuje vijesti iz Hrvatske i svijeta s posebnim naglaskom na poslovne tvrtke.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 20.12.2017.)
Keywords: Poduzetništvo -- Hrvatska