Zbornik radova (Građevinski fakultet u Rijeci, 2017)
Časopis omogućava objavljivanje koautorskih radova studenta završnih godina Sveučilišnih i Stručnih studija i njihovih mentora, te predmetnih nastavnika i suradnika.