Dugi Otok : Jugoslavija (JTP Turisthotel, 1984)
Poster sa otisnutim sadržajem na obje strane lista. Na jednoj strani fotografije sa prikazima turističke ponude Dugog Otoka. Na drugoj strani karta zadarskog arhipelaga te tekst o Dugom otoku i opisom turističkih sadržaja koje nudi