Hotel "Biokovka" : centar za rehabilitaciju, Makarska, Jugoslavija (Turistkomerc, 1984)
Fotografije interijera, eksterijera hotela kao i lječilišnih tretmana koji su tamo dostupni. U donjoj polovici plakata tekst na pet jezika sa popisom bolesti koje se liječe u Centru