Film : Sva čuda svijeta - Stančić, Ivan Piko (Jugoton, 1984)
Crno bijela fotografija članova grupe Film. U središtu plakata istaknuto ime sastava bijelim slovima na crvenoj zvijezdi. Uz donji rub plakata naziv albuma crvenim slovima