Uz dobru glazbu narodno veselje! : Resnička polja'83 ([s. n.], 1983)
U podlozi plakata reproducirana fotografija s prikazom seoske kuće, otisnuta u zeleno-bijelom rasteru. Preko tekst vezan uz manifestaciju obilježavanja 30 godina općine Peščenica kao i 40 godina AVNOJ-a