Politehnika : časopis za tehnički odgoj i obrazovanje = Polytechnica : journal of technology education (Sveučilište u Rijeci, 2017)
Časopis za tehnički odgoj i obrazovanje tematizira široki spektar pitanja i problema konteksta, metodike, metodologije, tehnologije, politike i strategija tehničkog odgoja i obrazovanja i povezanih područja.