Međunarodni 34. gorenjski sejem (Poslovno prireditveni centar gorenjski sejem Kranj, 1984)
Kišobran na narančastoj podlozi sa zataknutom etiketom na kojoj je stilizirani prikaz dvoje ljudi obučenih u kranjsku narodnu nošnju