Hrvatska udruga za arborikulturu (Hrvatska udruga za arborikulturu, 2013)
Web-stranice dobrovoljne stručno znanstvene Udruge čiji se članovi bave djelatnostima vezanim uz arborikulturu u sklopu očuvanja potencijala prirodnih resursa i čovjekova okoliša.