B. Kukolja - B. Mrkšić: Dugonja, trbonja i vidonja - Stojaković, Branko, scenograf (Zagrebačko kazalište lutaka, 1983)
Stilizirani prikaz nalik lutkama triju naslovnih likova na svijetloplavoj pozadini