Tekstilna znanost i gospodarstvo zbornik radova / ... znanstveno-stručno savjetovanje ; Sveučilište u Zagrebu, Tekstilno-tehnološki fakultet = Textile science & economy : book of proceedings /... Scientific-Professional Symposium ; University of Zagreb, Faculty of Textile Technology ; urednici, editors urednici: Sanja Ercegović Ražić, Martinia Ira Glogar, Ivan Novak. - Tekstilno-tehnološki fakultet (Zagreb) (Zagreb : Sveučilište u Zagrebu, Tekstilno-tehnološki fakultet, 2018)
Zbornik radova sa znanstveno-stručnog savjetovanja kojem je cilj okupiti renomirane znanstvenike i vodeće stručnjake gospodarstva iz raznih područja tekstila, odjeće, obuće, kože i galanterije.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://tzg.ttf.unizg.hr/zbornici.html; http://tzg.ttf.unizg.hr/arhiva-zbornika/.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Ranije urednice: Martinia Ira Glogar, Alica Grilec; 10(2017) urednica: Martinia Ira Glogar; 11(2018) urednici: Sanja Ercegović Ražić, Martinia Ira Glogar, Ivan Novak.
Opis prema 11(2018).
Keywords: Tekstilna industrija -- Serijske publikacije