XXVI kongres studenata medicine i stomatologije Jugoslavije (Savez socijalističke omladine Jugoslavije; Savez socijalističke omladine Hrvatske konferencija saveza socijalističke omladine medicinskog fakulteta sveučilišta u Rijeci, 1984)
Pozadine se sastoji od dvije nijanse plave boje od koje doljnja tamnija oblikuje stilizirane valove iznad kojih je asklepijev štap i dva neodređena simbola.