Volonterski centar Istra (Volonterski centar Istra, 2012)
Web-stranice neprofitne, nestranačke i nevladine organizacija koja promicanjem volonterstva i njegovih vrijednosti, edukacijom te omogućavanjem volonterskog rada svim ljudima doprinosi razvoju volonterstva i civilnog društva.