Hrvoje Hitrec: Kajinov Grijeh : Jeziva komedija - Keček, Zvonimir (Malo kazalište Trešnjevka, 1985)
Portret čovjeka u odijelu. Glava je dislocirana u odnosu na tijelo i podvojena na dvije polovice, narančastu i bijelu.