21. Goranovo proljeće // "nitko da ne dođe do prijatelj drag" : 21.3.-21.6.1984. u znak obilježavnja 40. godišnjice Prvog Kongresa kulturnih i javnih radnika Hrvatske u Topuskom ([s. n.], 1984)
Crno-bijeli portret Ivana Gorana Kovačića sa crvenom zvijezdom na kapi. Takođeru pozadini je vidljiv blljedi otisak originalne fotografije I.G. Kovačića