Zagreb 84 : 6. svjetski festival animiranih filmova 11. - 15.6.1984. /. (Animarket - Zagreb animation market, 1984)
Karikaturalni prikaz čovjeka koji se smješi dok mu je lice prekriveno šeširom punim ružičaste i žute tekućine.