Savremena jugoslavenska likovna umjetnost 1978/83 = Contemporary Yugoslav Fine Arts 1978/83 - Kostović, Čedomir (Umjetnički paviljon Collegium artisticum, 1984)
U pozadini iza programa se nalazi raster na kojem su stilizirana tri bora u tri boje: plavoj, ljubičastoj i narančastoj boji