Croatian nursing journal (University of Applied Health Sciences Croatian Nursing Council, 2018)
Časopis koji objavljuje izvorne radove s ciljem unaprjeđenja i razmjene znanja i iskustva, te omogućavanja praćenja suvremenih stručnih i istraživačkih trendova u području sestrinstva i drugih zdravstvenih znanosti.