Moj prvi uspjeh '83 : Finalni koncert mladih pjevača Hrvatske (Savez udruženja muzičkih radnika Hrvatske OOUR Muzička proizvodnja Radio-televizije Zagreb, 1983)
Tamnocrveni plakat sa popisom finalista natjecanja. Gosti programa su Jasna Zlokić i Krunosav Slabinac