Borko Auguštin & Vladimir Stojsavljević: Ždral nikakve boje - Dogan, Nenad (Društveni dom Trešnjevka, 1985)
Tri osobe prikazane kao crne siluete kroz čije glave prolazi žuta zmija koja ima zjenice u obliku zvijezda